CONTACTO

satvending.barcelona@gmail.com

Atención al cliente: 629463390 Paco

Bienvenidos a Sat Vending Barcelona

Sat Vending Barcelona es una empresa dedicada a dar servicio técnico a operadores de vending a precios muy competitivos en el área de Catalunya.

Si necesitas comunicarte con nosotros, puedes usar el teléfono de atención al cliente o rellenar el formulario de contacto.

Estaremos encantados de atenderte!!

martes, 9 de octubre de 2012

Peix fresc les 24 hores a Granollers


publicat al aravalles.cat 08/10/12

Peix fresc les 24 hores a Granollers

‘Peixos Paquita’ instal·la la primera màquina de venda automàtica d’aquest aliment a la comarca
GRANOLLERS doble fletxa DILLUNS, 8.10.2012. 11:30 H
A partir d’ara es podrà comprar peix fresc encara que la peixateria estigui tancada. A qualsevol hora, el client només haurà d’acostar-se a Peixos Paquita de Granollers i triar el producte de la nova màquina automàtica de venda de peix. Es tracta d’una nevera expenedora, que les peixateres omplen amb el mateix gènere que despatxen a la botiga.



etiqueta màquina expenedorapeixos paquitavenda de peix fresc

Peixos Paquita, botiga situada al carrer Roger de Flor de Granollers, és la primera  al Vallès Oriental que ha decidit posar una màquina expenedora de peix, per poder facilitar la compra als seus clients.

D’aquesta manera, la peixateria no tanca mai i ofereix venda directa, a la vegada que permet al client triar entre els mateixos productes que s’ofereixen en horari comercial. Les peixateres s’encarreguen de preparar el peix a rodanxes, filetejat, sencer o a talls igual que a la botiga i amb la metixa qualitat i preu.

Aquesta màquina expenedora és la primera que s’instal·la al Vallès Oriental, i la tercera a Catalunya, després de Sabadell i Barcelona.  

No hay comentarios: