CONTACTO

satvending.barcelona@gmail.com

Atención al cliente: 629463390 Paco

Bienvenidos a Sat Vending Barcelona

Sat Vending Barcelona es una empresa dedicada a dar servicio técnico a operadores de vending a precios muy competitivos en el área de Catalunya.

Si necesitas comunicarte con nosotros, puedes usar el teléfono de atención al cliente o rellenar el formulario de contacto.

Estaremos encantados de atenderte!!

martes, 9 de octubre de 2012

Granollers acull la primera màquina de venda automàtica de peix al Vallès Oriental


Esteve Plantada | Actualitzat el 09/10/2012 a les 14:30h

Granollers acull la primera màquina de venda automàtica de peix al Vallès Oriental

El nou servei de Peixos Paquita, en marxa les 24 hores del dia, busca arribar a un públic més jove

Gisela Comas, al davant de Peixos Paquita, aquest dimarts. Foto: NacióGranollers 

La peixateria Peixos Paquita, instal·lada al carrer Roger de Flor número 87 de Granollers, disposa des d'aquest dimarts d'una nova forma de vendre el peix als seus clients: a través d'una màquina expenedora de venda automàtica. Aquests nou sistema és pioner al Vallès Oriental, on Peixos Paquita és la primera botiga en adoptar-lo, però també és força novedós a Catalunya, on només hi ha dues botigues més –a Sabadell i a Barcelona– amb el sistema implantat.

Gisela Comas, responsable de Peixos Paquita, ha explicat a NacioGranollers que l'objectiu d'aquesta aposta "és la d'ampliar la clientela i, sobretot, poder arribar a un públic més jove". La màquina, que és situada al costat de la porta d'entrada de l'establiment, permet comprar peix fresc "les 24 hores del dia, amb la qualitat que ofereix el petit comerç", manté Comas. "A la nit, fora d'horaris comercials, també es podrà comprar producte, sempre del dia i de la millor qualitat". El mateix peix que es despatxa a la botiga es troba a la màquina i es conserva en perfectes condicions. "Nosaltres mateixos preparem el peix, a rodanxes, filetejat, sencer o a talls, amb la mateixa qualitat i preu que a la botiga", detalla Comas.

Més innovacions
Tot i ser només la tercera peixateria en tot Catalunya que aplica el novedós sistema, Gisela Comas explica que la seva botiga aportarà algunes novetats que la fan, de moment, única en tot el sector. Una d'elles, el fet de poder pagar a la màquina espenedora amb targeta VISA, "servei que estarà disponible d'aquí a 2 o 3 mesos". Una altra de les novetats és que la màquina permetrà la recollida per encàrrecs. "El client podrà trucar a la botiga o enviar un correu electrònic amb la comanda, que podrà recollir a la mateixa màquina quan vulgui", conclou Comas.

La màquina és la tercera en tot Catalunya d'aquestes característiques, i la primera al Vallès Oriental. Foto: NacióGranollers

No hay comentarios: